Skolmaterial – Pennor

Skolgrossisten har ett brett utbud av färgpennor för olika ändamål så som färgläggning, skrivning, skissning och akvarellmålning. Våra pennor finns i olika utförande på pennskaftet, exempelvis runda, triangel eller hexagonformade.

Färgpennorna i vårt sortiment har alla en hög kvalité på både träet i pennan och färgpigmenten. Pennan klarar av att vässas utan att den spricker eller krymper snabbt. Färgerna i pennorna är intensiva och innehåller en hög grad av färgpigment.

Pennorna i vår sortiment

Några exempel på färgpennor som finns i vårt sortiment är LYRAs förpackning med 12 olika hudfärgade pennor, neonfärgpennor eller guld och silverfärgpennor.

Stockmars färgpennor är baserade på Goethes speciella färgkoordinationssystema (karminröd, cinnober, solgul, citrongul, preussisk blå osv). De ger ett fint resultat där färgerna flyter ihop på ett fint sätt. Färgerna har en behaglig naturlig effekt och samtliga av Stockmars färgpennor harmoniserar med varandra. För en större effekt kan alla färger blandas tillsammans.

Caran d’Ache´s akvarellfärgpennor som används av akvarellkonstnärer finns i förpackning om 12, 18, 30 eller 40 olika färger.

Skolmaterial pennor

Återförsäljare & Skola

För privatpersoner

Färgpennor
Skolmaterial - Pennor