Visste du att Stockmar-produkterna har en positiv inverkan på barnets utveckling av sina sinnen?

Jo, genom att de harmoniska färgerna stimulerar synsinnet, doften av knådbivaxet och kritorna stimulerar luktsinnet. Materialets behagliga konsistens och form hjälper att utveckla känsel. Knådbivax skapar känslan av värme. Stockmar är kända över världen för sina vaxkritor, knådbivax, akvarellfärger och färgpennor.

Stockmars färgskalan, baserad på Goethes färgcirkel, är konsekvent i hela Stockmar sortimentet. De individuella färgerna matchar varandra oavsett material. Till exempel färgen karmin på pennor och vaxkritor, är desamma karmin som akvareller och knådbivax. Därför fungerar blandningstekniker, såsom kritor tillsammans med vattenfärger mycket bra.

Ni hittar hela Stockmars sortiment finns hos oss. Välkomna att höra av er om ni har frågor och funderingar om denna produkt!

 

Om du vill inspireras och få tips kring målning med bivaxkritor, knådbivax och andra produkter från Stockmar så finns det manualer under “Inspiration” på vår hemsida.